Feyenoord mogelijk met aanwinst tegen PSV: Ik wil snel mijn ritme terugkrijgen

Feyenoord mogelijk met aanwinst tegen PSV: "Ik wil snel mijn ritme terugkrijgen"

26-07-2018 20:58
63

Giovanni van Bronckhorst kan vermoedelijk over aanwinst Jordy Clasie beschikken in het duel om de Johan Cruijff Schaal. De ras-Feyenoorder wil zo snel mogelijk fit worden, nu hij in Rotterdam zijn handtekening heeft gezet onder een contract.

"Mijn gevoel is dat ik zondag tegen Levante (oefenwedstrijd, red.) sowieso al minuten kan maken. Daarna heb ik nog een week de tijd om fitter te worden. Ik wil snel mijn ritme terugkrijgen", zegt Clasie, die in Engeland naar eigen zeggen te weinig wedstrijden speelde, tegen De Telegraaf. Technisch directeur Martin van Geel stelt dat de middenvelder 'zo kan instromen'. 

Clasie wordt voor een seizoen gehuurd van Southampton, waar hij drie jaar geleden tekende. "Financieel is het duidelijk dat je erop vooruitgaat in het buitenland. Als je speelt en je bent gelukkig, dan is het fantastisch. Maar ik kon mijn geluk niet meer vinden in het voetbal. Al met al ben ik een ervaring rijker en een completer persoon geworden. Het is met vallen en opstaan gegaan, maar ik heb het doorstaan en heb nu met het hart gekozen om terug te keren bij Feyenoord."