VI haakt in op Jones-nieuws: 'Feyenoord benaderde 'gestopte' NEC-doelman'

VI haakt in op Jones-nieuws: 'Feyenoord benaderde 'gestopte' NEC-doelman'

31-07-2018 23:06
71

Voormalig NEC-doelman Joris Delle is een mogelijke opvolger van Brad Jones, wanneer de Australiër vertrekt bij Feyenoord. Voetbal International laat dinsdagavond weten dat de deze zomer uit Nijmegen vertrokken Fransman 'naar verluidt' al benaderd is door de stadionclub.

Delle was de voorbije twee seizoenen de eerste doelman in De Goffert, maar werd vlak voor het begin van de play-offs om promotie/degradatie uit de selectie gezet. De 28-jarige Delle vertrok vervolgens transfervrij uit Nijmegen en zit sindsdien zonder club. De Gelderlander suggereerde dat de sluitpost zijn loopbaan wilde beëindigen, maar de Fransman verwees die geruchten naar het rijk der fabelen.

Wedden

Meer odds

VoetbalPrimeur meldde eerder op de avond dat Jones hard op weg is om zijn carrière te vervolgen bij het Saudische Al-Nassr. Justin Bijlow en Kenneth Vermeer blijven in dat geval over in De Kuip. Aangezien Vermeer nog herstellende is van een peesblessure, gaat Bijlow zo goed als zeker als eerste keus aan het nieuwe seizoen beginnen.