Cillessen houdt kaken op elkaar over sportieve toekomst: Ik weet het niet

Cillessen houdt kaken op elkaar over sportieve toekomst: "Ik weet het niet"

05-08-2018 07:26
22

FC Barcelona-doelman Jasper Cillessen wilde na de verloren oefenwedstrijd tegen AC Milan weinig loslaten over zijn sportieve toekomst. De in Groesbeek geboren sluitpost wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek uit Catalonië, maar weet nog niet of hij een transfer gaat maken.

"Ik weet het niet", reageert Cillessen vanuit Californië, waar hij één helft keepte tegen de Rossoneri, tegenover Mundo Deportivo op de vraag waar hij binnenkort speelt. "Op dit moment ben ik hier. Ik wil komend seizoen zo veel mogelijk wedstrijden spelen, dat is alles. Verder is het aan de club", aldus de oud-doelman van NEC en Ajax, die nog tot de zomer van 2021 vastligt in Camp Nou.

Cillessen werd de afgelopen maanden gelinkt aan verschillende clubs, waaronder Liverpool en AS Roma. The Reds hebben zich inmiddels echter versterkt met Alisson Becker, terwijl de Zweed Robin Olsen naar Rome is vertrokken. Sindsdien is het stil geworden rondom de Oranje-doelman. Barcelona-trainer Ernesto Valverde liet onlangs al weten dat hij komend seizoen 'gewoon' op Cillessen rekent.