PSV lijkt achter het net te vissen: 'Het bod is een derde van wat  hij waard is'

PSV lijkt achter het net te vissen: 'Het bod is een derde van wat hij waard is'

07-08-2018 09:05
117

De mogelijke komst van Érick Gutiérrez naar PSV lijkt voorlopig mijlenver weg. Andrés Fassi, vice-voorzitter van het Mexicaanse CF Pachuca, laat in een interview met FOX Sports Radio weten dat een bod uit Eindhoven bij lange na niet voldoet aan de vraagprijs die wordt gehanteerd voor de middenvelder. 

De 23-jarige Gutiérrez, Mexicaans international en boezemvriend van Hirving Lozano, staat hoog op het verlanglijstje van de kampioen van Nederland. Fassi gaf maandagavond openheid van zaken. Hij verwacht niet dat de captain van Pachuca naar Nederland vertrekt. 

"Gutíerrez is een heel bijzondere voetballer, een van de belangrijkste spelers van de club. Kijk maar naar wat hij hier heeft gepresteerd. Het bod dat werd gedaan is een derde van wat hij waard is. Het zijn bedragen waarvoor we niet eens aan de onderhandelingstafel gaan plaatsnemen", aldus Fassi.

In principe staat Pachuca open voor een transfer - maar dan wél onder de eigen voorwaarden. Een huur met optie tot koop, naar verluidt het voorstel vanuit Eindhoven, is onbespreekbaar. "Wat betreft Gutiérrez is het een bod dat we überhaupt niet hoeven te bespreken."