'Fekir mogelijk toch naar Premier League: twintig miljoen tussen vraag en aanbod'

'Fekir mogelijk toch naar Premier League: twintig miljoen tussen vraag en aanbod'

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 07:11do 09-08-2018 om 07:11

Chelsea is naar verluidt van plan om vlak voor het sluiten van de Engelse transfermarkt nog een grote vis binnen te halen. Volgens diverse Britse boulevardmedia en de Italiaanse tak van Sky Sports maken The Blues jacht op Nabil Fekir.

De spelmaker van Olympique Lyon leek eerder deze zomer voor 72 miljoen euro naar Liverpool te verhuizen, maar kwam niet door de medische keuring op Anfield. Volgens Sky Sports verlangen de Fransen minstens tachtig miljoen voor de 25-jarige WK-winnaar. Chelsea zou een bedrag tussen de 55 en 60 miljoen in gedachten hebben, plus een niet nader genoemde speler die in ruil naar Lyon zou vertrekken. Volgens The Mirror hebben Eden Hazard en Olivier Giroud al contact gezocht met Fekir om de spelmaker te overtuigen van een transfer naar Londen.

Chelsea heeft zich lange tijd gedeisd gehouden op de transfermarkt, maar heeft de smaak nu te pakken gekregen. Middenvelder Jorginho en reservedoelman Robert Green waren lange tijd de enige nieuwelingen op Stamford Bridge, maar hebben woensdag gezelschap gekregen van Kepa en Mateo Kovacic. The Blues hebben donderdag nog tot 18.00 uur Nederlandse tijd om zaken te doen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws