PSV maakt selectie bekend voor duel tegen BATE Borisov: geen Thomas en Sainsbury

PSV maakt selectie bekend voor duel tegen BATE Borisov: geen Thomas en Sainsbury

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 12:32ma 20-08-2018 om 12:32

PSV reist zonder Ryan Thomas en Trent Sainsbury af naar Wit-Rusland. Ook Derrick Luckassen ontbreekt. In Wit-Rusland wacht dinsdag de eerste ontmoeting in de play-offs van de Champions League tegen BATE Borisov.

De Eindhovenaren hebben de selectie voor het belangrijke duel bekendgemaakt via de website. Bij PSV ontbreken ook Maximiliano Romero en de Zweedse middenvelder Ramon Pascal Lundqvist Lundqvist. Romero speelde vrijdag pas voor het eerst negentig minuten bij Jong PSV en wordt door trainer Mark van Bommel thuisgelaten. Afgelopen weekend werd van Luckassen al bekend dat hij PSV lijkt te gaan verlaten. Hij zit dan ook niet bij de selectie. Bij de selectie zitten wel de jonge talenten Jordan Teze en Michal Sadilek.

PSV strijdt met BATE Borisov om een plekje in de groepsfase van de Champions League. De Eindhovenaren reizen maandagmiddag af naar Minsk.

Selectie PSV: Zoet, Room, Van Osch, Isimat, Viergever, Schwaab, Angeliño, Pereiro, Mauro Junior, Lozano, Hendrix, De Jong, Malen, Rigo, Obispo, Bergwijn, Rosario, Dumfries, Ramselaar, Sadilek, Teze

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws