Afscheidswedstrijd Sneijder steeds dichterbij: koop nu het speciale afscheidsshirt

Afscheidswedstrijd Sneijder steeds dichterbij: koop nu het speciale afscheidsshirt

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 18:00ma 20-08-2018 om 18:00

De afscheidswedstrijd van recordinternational Wesley Sneijder komt steeds dichterbij. Op 6 september neemt Sneijder in een volle Johan Cruijff Arena afscheid als speler van het Nederlands elftal. Veel voetballiefhebbers, wij bij VoetbalPrimeur ook, kijken al reikhalzend uit naar die wedstrijd.

Voor het bijzondere duel is een speciaal afscheidsshirt ontworpen. Onder meer Dries Mertens, Anouk Hoogendijk, Johnny de Mol en Najib Ahmali zijn al in het bezit van zo'n shirt. Wil je ook de eigenaar worden van dit unieke shirt? Aarzel dan niet en bestel 'm online!

Omdat we onze recordinternational flink in het zonnetje willen zetten, geven we op een later moment 3 x 2 kaarten weg voor deze afscheidswedstrijd. Daarnaast vergeven we zes officiële afscheidsshirts die door de recordinternational zelf gesigneerd zijn. Wil je hier kans op maken? Hou VoetbalPrimeur dan goed in de gaten!

Met 133 interlands is Sneijder van onschatbare waarde geweest voor Oranje. Als jong broekie was Sneijder er medeverantwoordelijk voor dat het Nederlands elftal zich in 2003 plaatste voor het EK van een jaar later. In 2010 leidde een weergaloze Sneijder het Nederlands elftal bijna naar de wereldtitel, en in 2014 was de middenvelder een van de sleutelspelers die Oranje aan een derde plek hielp op het wereldkampioenschap in Brazilië.

Bekijk het laatste nieuws