Tadic zich van geen kwaad bewust: 'Goede band met Ziyech, ook buiten het veld'

Tadic zich van geen kwaad bewust: 'Goede band met Ziyech, ook buiten het veld'

Gepubliceerd: dinsdag 21 augustus 2018 om 17:13di 21-08-2018 om 17:13

Dusan Tadic ontkent dat hij een moeizame relatie heeft met Hakim Ziyech. De Serviër kwam in de zomer naar Ajax en eiste direct het rugnummer tien op, dat voorheen in handen was van Ziyech.

Vervolgens is er in de media regelmatig gespeculeerd over de band tussen de twee linkspoten. Johan Derksen suggereerde maandagavond in Veronica Inside dat het 'niet lekker' zit in de Ajax-selectie. Tadic is zich echter van geen kwaad bewust. "We hebben een goede band, zowel op als naast het veld", laat de Serviër weten tijdens de persconferentie in aanloop naar de Champions League-ontmoeting met Dynamo Kiev.

Tadic noemt zijn ploeggenoot een 'goede jongen en een goede speler'. "We voelen elkaar prima aan en volgens mij is dat ook wel te zien op het veld." De Ajax-nieuwkomer gaf onlangs al een interview aan AT5 waarin hij de hoop uitsprak dat Ziyech nog een seizoen bij Ajax blijft. Op social media doken bovendien tribunebeelden op van VVV-Ajax. Hierop is te zien hoe Ziyech na de winnende 0-1 van Tadic meedeelt in het Ajax-feestje, terwijl Derksen beweerde dat de Marokkaans international weigerde om Tadic te feliciteren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws