Update: 'El Ghazi op weg naar Engeland, huurdeal mogelijk snel afgerond'

Update: 'El Ghazi op weg naar Engeland, huurdeal mogelijk snel afgerond'

22-08-2018 17:18
64

Anwar El Ghazi is op weg naar Aston Villa. De Nederlandse aanvaller is dicht bij de OSC Lille-uitgang en lijkt op korte termijn in Engeland te tekenen.

Dat meldt L'Equipe in Frankrijk. El Ghazi is overbodig bij Lille omdat de club al negen spelers in de aanval heeft. Daarom komt de 23-jarige flankspeler niet in de plannen voor van trainer Christophe Galtier.

Wedden

Meer odds

Aston Villa en Lille zijn dinsdag begonnen met onderhandelen en L'Equipe verwacht dat er woensdag al een akkoord wordt bereikt. Het gaat om een huurtransfer. Aston Villa heeft aan het einde van het seizoen echter wel de optie om El Ghazi te kopen. 

Lille kampt met financiële problemen en moet spelers van de loonlijst halen om de financiële druk te verzachten. De Franse club hoopt voor 31 augustus maar liefst 28 miljoen euro aan verkopen binnen te halen.

Update 17.18: De kans is groot dat Anwar El Ghazi verhuist naar Aston Villa. De Championship-club gaat de oud-Ajacied (23) huren van OSC Lille. Dat meldt Sky Sports. De komst van El Ghazi wordt mogelijk woensdag al naar buiten gebracht door Aston Villa. De club zou een optie tot koop hebben bedongen.