Race tegen klok in zoektocht naar Vitesse-verdediger: 'Ik kan niks beloven'

Race tegen klok in zoektocht naar Vitesse-verdediger: 'Ik kan niks beloven'

24-08-2018 18:06
43

Vitesse zit na het wegvallen van Rasmus Thelander dun in de verdedigers. Hij brak deze week zijn enkel. De Arnhemmers hopen nog voor het sluiten van de transfermarkt een nieuwe verdediger aan te trekken.

"Maar ik kan niks beloven", stelt Vitesse-trainer Leonid Slutsky tegenover Omroep Gelderland. De Russische oefenmeester hoopt dat Vitesse snel zaken kan doen. "Het is zeker een optie voor ons om te kijken naar een nieuwe speler, we kijken naar een centrale verdediger. Maar het wordt zeker niet makkelijk, want we hebben niet veel tijd. De transferwindow sluit over een week en een deal kost meestal minimaal een maand."

Ook technisch directeur Marc van Hintum bevestigt dat Vitesse bezig is naar een oplossing te zoeken. "We moeten ook kijken hoe de blessure van Arnold Kruiswijk zich ontwikkelt. Het is dus nog even afwachten", stelt hij.

Momenteel heeft Vitesse drie opties voor de positie van centrale verdediger. Naast de van Chelsea gehuurde Jake Clarke-Salter zijn dat Maikel van der Werff en de van Jong Ajax overgekomen Danilo Doekhi.