Ik houd er niet van als onze ploeg wordt neergezet als campingelftal

"Ik houd er niet van als onze ploeg wordt neergezet als campingelftal"

Gepubliceerd: zondag 26 augustus 2018 om 14:58zo 26-08-2018 om 14:58

Dick Lukkien is niet blij met Hugo Borst en Kenneth Perez. De twee leverden zaterdagavond bij FOX Sports stevige kritiek op Anco Jansen, die een paar kilootjes te zwaar zou zijn.

Borst had na de 5-0 zege van Ajax op Emmen de indruk dat Jansen op z'n zachtst gezegd 'niet helemaal afgetraind' is. Dat is tegen het zere been van Lukkien. "We onderkennen dat er bij Anco nog één of twee kilo vanaf mag. Maar het gelul dat hij veel te dik zou zijn, is grote onzin. Dan wordt er op de man gespeeld", reageert de Emmen-trainer tegenover Het Dagblad van het Noorden.

"Ik hoop dat mensen beseffen dat Anco vorig seizoen van ver moest komen. Hij is al veel meer kilo's kwijt geraakt, maar was de laatste weken niet pijnvrij. Daardoor heeft hij minder kunnen trainen en is zijn gewicht weer iets omhoog geschoten. Toch zie ik elke dag hoe Anco bezig is om fit te worden en te blijven", aldus Lukkien, die benadrukt dat het er professioneel aan toe gaat bij Emmen. "Ik houd er niet van als onze ploeg wordt neergezet als campingelftal."

Lees ook: 'Dat is voor Tadic en Ziyech natuurlijk heerlijk, dan gaan die gasten voetballen'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws