Van Bommel: 'Verwachten ze dat ik het veld op ren? Dat ik met mijn jas smijt?'

Van Bommel: 'Verwachten ze dat ik het veld op ren? Dat ik met mijn jas smijt?'

28-08-2018 15:20
174

Tijdens een persconferentie in aanloop naar de Champions League-return tegen BATE Borisov kreeg PSV-trainer Mark van Bommel dinsdag vragen over zijn gedrag langs de zijlijn. Journalisten zijn benieuwd of het voormalige opgewonden standje zich minder kalm gaat gedragen zodra PSV mindere resultaten boekt. 

Tijdens zijn eerste weken als opvolger van Phillip Cocu, valt het op dat de coach zich keurig gedraagt langs de lijn. Wanneer krijgen we de échte Van Bommel te zien? "Ik ben hoe ik ben. Ik heb de afgelopen maanden geen show opgevoerd. De Van Bommel die iedereen nu ziet, is de Van Bommel die ik ben", reageerde hij volgens Voetbal International

"Het zegt misschien meer over de mensen die erover praten dan over mij. Wat verwachten de mensen dan? Ik zou het niet weten. Die discussie zal altijd rond mij hangen. Dat had ik als voetballer al vanwege mijn speelstijl. Een beetje on-Nederlands en dan sta je altijd ter discussie. Waar praten we over? Verwachten ze dat ik met mijn jasje ga gooien langs de lijn? Dat ik het veld op ren? Het is een eindeloze discussie, ik maak me er niet druk om."