'Namen van Bel Hassani, Niemeijer en Ramselaar gaan rond bij eredivisionist'

'Namen van Bel Hassani, Niemeijer en Ramselaar gaan rond bij eredivisionist'

30-08-2018 23:38
39

FC Groningen oriënteert zich na het transfervrije vertrek van Jesper Drost naar Heracles Almelo op de komst van een middenvelder. In het Hitachi Capital Mobility Stadion gaan drie namen rond.

Het Dagblad van het Noorden meldt dat Reuven Niemeijer (Heracles Almelo), Iliass Bel Hassani (AZ) én Bart Ramselaar (PSV) worden genoemd in Groningen. De club heeft door de verkoop van Drost meer ruimte in het salarisbudget. Dat schept volgens de krant mogelijkheden om een nieuwe middenvelder te kopen of te huren.

Het is geen geheim dat Bel Hassani op een dood spoor zit bij AZ, terwijl Ramselaar openstaat voor een vertrek bij PSV. In Eindhoven heeft hij weinig uitzicht op een basisplaats. Niemeijer, die vorig jaar doorbrak in de Eredivisie, beschikt over een doorlopend contract bij Heracles Almelo. De komst van Vitesse-middenvelder Thomas Bruns gaat niet door.

Ron Jans, technisch manager van Groningen, gaat niet in op de genoemde namen. Wel is hij bezig op de transfermarkt. "We hebben nog tot vrijdagnacht twaalf uur de tijd om een eventuele vervanger te halen voor Jesper Drost. Laat ik het zo zeggen, ik heb tot die tijd genoeg te doen."

Lees ook: Drost verlaat FC Groningen en blijft in Eredivisie: "Mezelf belangrijk maken"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!