Update: Ook Galatasaray verliest, koppositie voor het grijpen voor Kasimpasa

Update: Ook Galatasaray verliest, koppositie voor het grijpen voor Kasimpasa

01-09-2018 23:50
53

Phillip Cocu heeft met Fenerbahçe opnieuw een pijnlijke nederlaag geleden. In eigen stadion verloor de Turkse topploeg met 2-3 van Kayserispor. Oud-eredivisionist Tjaronn Chery maakte de winnende goal voor de bezoekers.

Daarmee lijkt de druk op de oud-trainer van PSV meer en meer toe te nemen. Tegen Kayserispor begon Fenerbahçe nog wel goed: André Ayew bracht de thuisploeg op voorsprong. Die voorsprong hield de ploeg vast tot aan de rust.

In het tweede deel begon Fenerbahçe beduidend minder, wat resulteerde in de gelijkmaker nadat een vrije trap van Bernard Mensah door niemand werd aangeraakt. Via Islam Slimani kwam de thuisploeg opnieuw op voosprong, maar in de slotfase ging het alsnog helemaal mis. Eerst kopte Martin Skrtel in eigen doel, waarna Chery de bezoekers op voorsprong zette.

Daarna kwam Kayserispor nog met tien man te staan nadat Samil Cinaz rood kreeg, maar tot een gelijkmakr kwam het niet.

Update 23:50 uur: Ook Galatasaray is zaterdagavond onderuit gegaan. De ploeg verloor met 4-0 op bezoek bij Trabzonspor. Ogenyi Onazi en Anthony Nnaduzor Nwakaeme zetten de thuisploeg binnen een halfuur op een 2-0 voorsprong. Daarna pakte Younes Belhanda een rode kaart en moest Galatasaray verder met tien man. Via opnieuw Nwakaeme en Caleb Ekuban werd het uiteindelijk 4-0.

Galatasaray is nog wel koploper in de Turkse Super Lig, maar Kasimpasa kan de koppositie overnemen als het morgen in eigen huis wint van Ankaragucu.