'Heel arrogant mannetje' Achahbar: 'Ik ben eerlijk geweest, iedereen wist het'

'Heel arrogant mannetje' Achahbar: 'Ik ben eerlijk geweest, iedereen wist het'

Gepubliceerd: woensdag 12 september 2018 om 08:29wo 12-09-2018 om 08:29

Bij Feyenoord en PEC Zwolle lukte het niet, maar aan het doel van Anass Achahbar is niets veranderd: hij wil slagen in de Eredivisie. Dit seizoen zit de aanvaller van NEC lekker in zijn vel. Achahbar (24) scoorde al vier keer in vier duels. 

"Ik ben een heel arrogant mannetje", zegt hij zelfverzekerd in gesprek met Voetbal International. In eerste instantie had Achahbar niet verwacht dat hij ook dit seizoen voor NEC zou spelen. De Nijmegenaren huren hem opnieuw van PEC.

"Ik wilde naar de Eredivisie. Daar ben ik eerlijk over geweest en dat wist iedereen. Met NEC of ergens anders, maar als ik niet serieus genomen word door een Eredivisie-ploeg, dan hoeft het voor mij niet. Bij PEC Zwolle lijk ik geen toekomst te hebben en bij andere geïnteresseerde clubs kreeg ik ook niet het gevoel dat ze honderd procent voor mij wilde gaan."

Achahbar voelt 'warmte' bij NEC. "Ik heb vorig seizoen een klotehalfjaar gehad door blessures, maar toen ik fit was, was ik er gelijk. Dat is geen toeval, ik ben constant overal bij betrokken. Meestal hoor je er niet bij als je geblesseerd bent, maar ik was hier gewoon onderdeel van de selectie. Dat heeft me zo geholpen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws