Update: Nelom is onder de pannen en poseert met sjaal in Schotland

Update: Nelom is onder de pannen en poseert met sjaal in Schotland

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 20:57do 20-09-2018 om 20:57

Miquel Nelom zet zijn loopbaan voort in Schotland. De verdediger tekent een contract bij Hibernian. De 27-jarige Nelom was transfervrij nadat hij afgelopen seizoen bij Feyenoord vertrok.

Volgens Voetbal International gaat Nelom een contract tekenen bij Hibernian, de huidige nummer vijf in de Schotse Premier League. Voor de verdediger betekent het zijn eerste buitenlandse avontuur.

Nelom kwam uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Voor de hoofdmacht van de Rotterdammers speelde hij 157 wedstrijden, maar de laatste jaren in de Kuip waren voor Nelom niet al te succesvol. Het laatste half jaar speelde hij op huurbasis voor Sparta Rotterdam. Hij slaagde er niet in met die club degradatie uit de Eredivisie te voorkomen. Eerder speelde Nelom ook op huurbasis voor Excelsior.

In totaal speelde Nelom 167 wedstrijden op het hoogste niveau van Nederland. Daarin kwam hij tot twee goals en tien assists.

Update 20/9 20.57: Nelom is officieel speler van Hibernian. De nummer vijf van de Scottish Premier League heeft de transfer donderdagavond wereldkundig gemaakt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws