Update: 'Ajax doet er alles aan om De Ligt fit te krijgen, desnoods met medicatie'

Update: 'Ajax doet er alles aan om De Ligt fit te krijgen, desnoods met medicatie'

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 15:00wo 19-09-2018 om 15:00

Kasper Dolberg zit in de wedstrijdselectie van Ajax voor de Champions League-wedstrijd tegen AEK Athene. Ook Perr Schuurs behoort tot de twintig man die door trainer Erik ten Hag zijn geselecteerd.

Dat hebben de Amsterdammers laten weten via de officiële kanalen. Dolberg zou aanvankelijk maandag na langdurige afwezigheid zijn rentree maken bij Jong Ajax, maar haakte vanwege lichte klachten in de knieholte af. Dinsdag gaf Ten Hag tijdens de persconferentie al dat Dolberg mogelijk wel tot de selectie voor het duel tegen AEK Athene zou behoren.

Ook Matthijs de Ligt zit bij de twintig geselecteerde spelers. Volgens De Telegraaf wil De Ligt als aanvoerder bij de groep blijven. De krant meldde eerder dat De Ligt niet fit genoeg is om te spelen tegen AEK Athene, maar de Amsterdammers hebben dat nog niet officieel bevestigd. De selectie van Perr Schuurs lijkt er op te wijzen dat De Ligt inderdaad niet inzetbaar is.

Update 15.00 uur: Ajax doet er alles aan om Matthijs de Ligt aan de aftrap te laten verschijnen van het Champions League-duel met AEK Athene. 'Desnoods met medicatie', laat NOS-verslaggever Jitse Bos weten via Twitter. Als hij absoluut niet had kunnen spelen, zou de verdediger al niet bij de twintigkoppige selectie hebben gezeten, luidt de mededeling.

Poll

Gaat Ajax winnen van AEK Athene?

(9308 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws