'Onrust bij Paris Saint-Germain: Tuchel praat nauwelijks nog met Henrique'

'Onrust bij Paris Saint-Germain: Tuchel praat nauwelijks nog met Henrique'

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 18:57wo 19-09-2018 om 18:57

Het seizoen is pas net begonnen, maar het rommelt nu al bij Paris Saint-Germain. De kritiek richt zich op technisch directeur Antero Henrique. De Portugees zou nauwelijks nog praten met trainer Thomas Tuchel, meldt Le Parisien.

De interne kritiek op Henrique richt zich vooral op het feit dat hij er afgelopen zomer niet in slaagde om een vervanger voor routinier Thiago Motta aan te trekken. Onder meer N'Golo Kanté, Sergej Milinkovic-Savic en Renato Sanches waren in beeld om het middenveld te versterken, maar geen van allen kwam uiteindelijk naar de Franse hoofdstad.

De relatie tussen Tuchel en Henrique is vertroebeld, zeker nadat de Duitser toegaf niet helemaal tevreden te zijn over de transferzomer. Na de nederlaag tegen Liverpool in de Champions League sprak ook aanvoerder Thiago Silva zich uit. De Braziliaan werd gevraagd naar het middenveld, waar Marquinhos, Adrien Rabiot en Angel Di Maria niet op hun natuurlijke positie speelden.

"Wat ik ervan vind? Dat moet je Antero vragen, ik wil hier geen antwoord op geven", was het antwoord van de ervaren verdediger. Henrique stippelt pas sinds juni 2017 het technische beleid uit, maar Le Parisien meldt dat de druk toeneemt en vraagt zich af of voorzitter Nasser Al-Khelaïfi gaat ingrijpen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws