'Ik schaam me kapot, ben er ziek van. Dit is de zoveelste keer dat dit gebeurt'

'Ik schaam me kapot, ben er ziek van. Dit is de zoveelste keer dat dit gebeurt'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 22:54za 22-09-2018 om 22:54

Direct na afloop van het dramatische verlies bij VVV-Venlo liep Menno Koch volledig leeg voor de camera van FOX Sports. De captain van NAC Breda schaamt zich kapot voor de wanprestatie van zijn elftal. 

NAC ging zaterdag kansloos met 3-0 onderuit in stadion De Koel. Na zes speelrondes heeft De Parel van het Zuiden al vijf keer verloren. Het is crisis in Breda. "Ik schaam me kapot, schaam me echt kapot. Ik ben er ziek van. Dit is de zoveelste keer dat dit gebeurt", aldus Koch. "Er moeten echt dingen veranderen, want zo kunnen we niet verder."

Afgelopen week zakte NAC óók al door het ijs. Toen won Fortuna Sittard met 3-2 in het Rat Verlegh Stadion. "Ik ga niet zeggen dat ik alle vertrouwen kwijt ben, maar het komt er in ieder geval niet uit. Het ligt niet aan kwaliteit, maar aan gebrek aan NOAD", doelde Koch op 'noit opgeven, altijd doorgaan'.

"Je moet op je tandvlees spelen. Dit is te weinig. Ik schaam me echt kapot gewoon. (...) Het is niet zo dat we naar huis gaan en denken: volgende keer weer. Ik snap dat er allerlei dingen worden bijgehaald nu, maar er speelt veel meer."

Lees ook: Ploeterend NAC nóg dieper in de problemen na ruime nederlaag in Venlo

Poll

Gaat NAC dit seizoen degraderen?

(5580 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws