Droomweek voor PSV'er: 'Niet verwacht dat naam zou worden gescandeerd'

Droomweek voor PSV'er: 'Niet verwacht dat naam zou worden gescandeerd'

07-10-2018 11:43
49

Een debuut in de selectie van Jong Spanje, uitverkozen tot Talent van de Maand in de Eredivisie én een puike wedstrijd tegen VVV-Venlo (4-0 winst): PSV-verdediger Angelino heeft een 'droomweek' achter de rug, zei hij zaterdag voor de camera van PSV TV. 

De 21-jarige Angelino ontving zaterdag de trofee die het grootste talent van de Eredivisie maandelijks krijgt uitgereikt. "Amazing. Ik ben blij met deze prijs en ook blij dat het lekker loopt in de Eredivisie. Acht wedstrijden, acht zeges. We trainen heel goed en dus komt het eruit in de westrijden", aldus de Spanjaard. "Vorig seizoen is deze prijs niet gepakt door PSV, dus dat voelt goed."

Zijn oproep voor Spanje O21 is natuurlijk ook een hoogtepunt. "Sinds ik hier ben gekomen, heb ik een hoop stappen gemaakt. Daar ben ik PSV en mijn teamgenoten dankbaar voor. Zonder hen was het niet gelukt."

De fans van koploper PSV zijn blij met Angelino, zo werd zaterdag eens te meer duidelijk. Meerdere malen werd de naam van Angelino gescandeerd. "Na mijn vertrek bij NAC had ik eigenlijk niet gedacht dat mijn naam snel weer in een stadion geroepen zou worden. Bij PSV is dat nu tóch weer gelukt."