Koeman vult 1'tje in: Een uitgelezen mogelijkheid om het te laten zien

Koeman vult 1'tje in: "Een uitgelezen mogelijkheid om het te laten zien"

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 13:18vr 12-10-2018 om 13:18

Het Nederlands elftal heeft goede papieren voor een overwinning op Duitsland. Dat stelt Ronald Koeman, die vertrouwen put uit de eerste Nations League-wedstrijd tegen Frankrijk (2-1).

"Als we over een langere periode het niveau halen van Frankrijk-uit - en dat verwacht ik van het elftal - dán denk ik dat we gaan winnen. Maar dat moet morgen (zaterdag, red.) bevestigd worden", aldus Koeman, die een 1'tje zou invullen bij z'n toto, op de persconferentie in Zeist. "Ik wil goed voetbal zien en wil dat we spelen om te winnen. Dat moet gepaard gaan met resultaat."

Koeman verwacht van zijn internationals dat ze geloven in een zege op Duitsland. "Het is een uitgelezen mogelijkheid om het te laten zien. Ik heb er wel een goed gevoel bij als de ontwikkeling van de groep zie en hoe ze met elkaar werken. Uiteindelijk is resultaat de ultieme beloning voor waar je mee bezig bent."

De Oranje-bondscoach heeft respect voor tegenstander Duitsland. "Ze hebben een voorbeeld genomen aan ons en nu kijken wij weer naar hen. Ik heb respect voor hun prestaties. Wij denken dat we op de weg terug zijn. Nu is het zaak om dat niet alleen met woorden te zeggen, maar het ook te laten zien."

Lees meer over: Nederland Nederland

Poll

Wat wordt Nederland - Duitsland?

(5158 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws