Vader Miedema wilde gesprek met Derksen: Ik dacht: joh, flikker op met je gelul

Vader Miedema wilde gesprek met Derksen: "Ik dacht: joh, flikker op met je gelul"

13-10-2018 08:34
76

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor het gedrag van Vivianne Miedema. De spits van de Oranjedames moet bij het nationale elftal genoegen nemen met een reserverol en is daar niet blij mee. Derksen vertelt dat hij een keer op het matje geroepen werd bij de vader van Miedema, die niet blij was met een kritische mening over zijn dochter.

Miedema lijkt bij Oranje voorbij te zijn gestreefd door Lineth Beerensteyn, die in de twee play-off-duels van Oranje trefzeker was. Na afloop bracht het Algemeen Dagblad naar buiten dat Miedema bewust weg werd gehouden bij de pers. "Miedema is een beetje een probleemkind", zegt Derksen bij Veronica Inside.

Wedden

Meer odds

"Ze was spits bij Bayern München en nu bij Arsenal. Ze vindt zichzelf heel goed, maar heeft altijd een heel ontevreden hoofd. Wat mij stoort aan Miedema is dat als iemand anders scoort, zij niet blij is. Dan kijkt ze van: hij zit er wel in, maar ik had hem moeten maken. Nu staat ze ernaast en heb je al helemaal dat ontevreden pruilbekje. Dat stoort mij geweldig, want die denkt ze potverdorie wel niet wie ze is?"

"Ik heb bij RTV Drenthe een keer wat over haar gezegd en toen wilde haar vader meteen een gesprek en een klacht indienen bij de directie. Ik zei toen: meneer Miedema, ik zeg gewoon wat ik wil en wat de directie van RTV Drenthe ervan vindt zal me een worst zijn. Ze kunnen me eruit gooien, maar daar heb ik schijt aan. Dat vond hij allemaal heel raar. Ik dacht: joh, flikker op met je gelul."

Lees ook: 'Ophef bij Oranje Leeuwinnen: chagrijnige Miedema wordt weggehouden bij de pers'