Kadioglu 'geschokt' na driedubbel ontslag bij Fenerbahçe: Niet echt iets gemerkt

Kadioglu 'geschokt' na driedubbel ontslag bij Fenerbahçe: "Niet echt iets gemerkt"

19-10-2018 07:07
27

Ferdi Kadioglu beleeft een hectisch debuutseizoen bij Fenerbahçe. De grootmacht uit Instabul staat slechts in de middenmoot van de Süper Lig en ontsloeg recentelijk drie assistenten van trainer Philip Cocu.

De drie zouden Cocu tegengewerkt en gesaboteerd hebben. Voor Kadioglu kwam het driedubbele ontslag als een donderslag bij heldere hemel. "Ik was geschokt toen ik dat las", vertelt de oud-NEC'er aan de NOS. "Ik was er niet bij, had het niet verwacht. Van een complot en pesterijen heb ik ook niet echt iets gemerkt." Kadioglu denkt dan ook dat Cocu nog stevig in het zadel zit. "Ik denk dat hij niet weggaat. We hebben allemaal vertrouwen in hem."

De achttienjarige spelmaker moet behoorlijk wennen sinds hij overkwam uit Nijmegen. Kadioglu wacht nog steeds op zijn debuut en zat alleen tegen Göztepe SK op de bank. "Soms maak ik me wel een beetje zorgen. Voor jonge jongens is het nu moeilijk om ertussen te komen", stelt de jeugdinternational van Oranje, die desondanks geen onbekende is in Istanbul. "Nu moet ik in de stad zo'n drie tot vijf keer per dag op de foto. Als ik ga scoren, wordt het een gekkenhuis."

Lees ook: "Als Ajax in Nederland vijftiende zou staan, dan zou het ook rumoerig zijn"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie