Ajax-bod van zes miljoen euro bleek niet genoeg: Maxi wilde naar PSV

Ajax-bod van zes miljoen euro bleek niet genoeg: "Maxi wilde naar PSV"

Gepubliceerd: zaterdag 20 oktober 2018 om 13:26za 20-10-2018 om 13:26

PSV-spits Maxi Romero maakte vrijdagavond bij Jong PSV zijn rentree na blessureleed, maar werd na één helft gewisseld. De Argentijn heeft nog weinig geluk gehad sinds hij voor twaalf miljoen euro overkwam van Vélez Sarsfield, maar de Eindhovenaren houden vertrouwen.

Romero heeft dit seizoen slechts negen minuten voor de hoofdmacht op zijn naam staan. Trainer Mark van Bommel vindt dat de negentienjarige spits zich eerst in de Keuken Kampioen Divisie moet bewijzen. "Het is mentaal moeilijk voor hem, maar Maxi gaat er goed mee om."

Zaakwaarnemer Emiliano Uria denkt dat Romero zijn transfersom van twaalf miljoen euro alsnog waar gaat maken. Romero is een groot talent", spreekt Uria beschermend over zijn cliënt en vriend. "Onthoud wat ik zeg: hij zal hier heel succesvol worden. Hij heeft een contract getekend voor vijf jaar. PSV is geduldig", aldus Uria in gesprek met de NOS. De zaakwaarnemer onthult dat Ajax ook interesse had voor Romero en zelfs zes miljoen euro bood. "Maar Maxi wilde naar PSV."

Lees ook: Van Bommel predikt geduld met topaankoop: 'Ga dat maar eens uitleggen aan hem'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws