PSV ontvangt getergd Tottenham in Eindhoven: Drie punten pakken daar

PSV ontvangt getergd Tottenham in Eindhoven: "Drie punten pakken daar"

21-10-2018 15:52
53

Met een 0-1 zege in de Londense derby tegen West Ham United kent Tottenham Hotspur een goede generale repetitie voor de ontmoeting met PSV. Woensdag treffen de twee ploegen elkaar in de Champions League en manager Mauricio Pochettino weet dat PSV verslagen moet worden.

Zowel PSV als Tottenham heeft na twee wedstrijden spelen nog geen punt verzameld. Met name voor de Londenaren, die op voorhand rekenden op overwintering in de Champions Lague, staat er druk op het duel in Eindhoven. "We zijn fantastisch begonnen aan deze periode en er wacht ons nu een wedstrijd waarin alleen een zege telt", aldus Pochettino in de Engelse pers.

"Dit is een must win-game. Willen we overleven in de Champions League, dan moeten we drie punten pakken daar", weet Pochettino. Zaterdag boekte Spurs een benauwde 0-1 bij West Ham door een doelpunt van Erik Lamela. "Het is zo fijn dat we over een brede selectie beschikken, vandaag stond hij op. Eigenlijk houd ik er niet van om individuen uit te lichten, maar Erik was fantastisch. Je ziet dat hij elk jaar iets beter wordt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s