'Barça-scouts slaan geen grote wedstrijd van Ajax over, onderhandelingen lopen'

'Barça-scouts slaan geen grote wedstrijd van Ajax over, onderhandelingen lopen'

25-10-2018 08:23
117

De scouts van FC Barcelona waren dinsdagavond in de Johan Cruijff Arena aandachtig toeschouwer bij de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Benfica. De Catalanen laten geen mogelijkheid onbenut om Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong met eigen ogen aan het werk te zien, meldt Mundo Deportivo.

Volgens de Spaanse sportkrant zijn de scouts van FC Barcelona bij alle grote wedstrijden van Ajax aanwezig om het begeerde tweetal te bekijken. De Primera Division-koploper wil De Ligt en De Jong koste wat kost binnenhalen. Ajax lijkt vooralsnog niet mee te willen werken aan een transfer, maar volgens MD zijn de onderhandelingen tussen beide clubs al maandenlang gaande.

Barcelona lijkt wel alle registers open te moeten trekken wanneer het een dubbeldeal af wil dwingen. Diario Sport meldde onlangs dat het tweetal liefst 130 miljoen euro moet kosten. Bovendien heeft Manchester City zich inmiddels in de strijd om De Jong gemengd: The Citizens zouden liefst zeventig miljoen euro voor de controleur willen betalen.