Treurig nieuws uit Engeland: Leicester-eigenaar overleden na helikoptercrash

Treurig nieuws uit Engeland: Leicester-eigenaar overleden na helikoptercrash

28-10-2018 23:06
48

Verschrikkelijk nieuws uit Engeland. Leicester City maakt via de officiële kanalen bekend dat eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha (61) zaterdagavond is omgekomen bij een helikoptercrash. Van de vijf mensen die in de helikopter zaten heeft niemand het overleefd.

Srivaddhanaprabha stapte na de wedstrijd tussen Leicester en West Ham United in de helikopter, die anderhalf uur na het duel neerstortte op een parkeerplaats van de club. Leicester bevestigt dat er vijf personen aan boord waren.

Srivaddhanaprabha kocht Leicester in 2010 en was sinds februari 2011 ook voorzitter van de club. Onder zijn leiding promoveerde Leicester in 2014 naar de Premier League. In 2016 presteerde de club het onmogelijk en werd zelfs de Premier League gewonnen. In het jaar daarop bereikten The Foxes de kwartfinale van de Champions League.

Srivaddhanaprabha stapte zaterdag in de helikopter, zoals hij dat altijd deed na iedere thuiswedstrijd, om naar zijn woonplaats Londen gebracht te worden. Vlak na het opstijgen ging het mis en stortte de helikopter neer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie