'Juventus wil toptransfer afsluiten: Mendes in december met Bayern om de tafel'

'Juventus wil toptransfer afsluiten: Mendes in december met Bayern om de tafel'

31-10-2018 09:04
11

James Rodriguez en zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes willen in december met Bayern München om de tafel, meldt BILD dinsdagochtend. De Colombiaanse linkspoot wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Real Madrid en denkt al voorzichtig na over zijn sportieve toekomst.

Bayern München wil Rodriguez graag behouden en heeft een optie van 42 miljoen euro om de Colombiaan definitief over te nemen van Real Madrid. De WK-topscorer van 2014 en zijn invloedrijke zaakwaarnemer lijken echter meerdere ijzers in het vuur te hebben. BILD bericht dat Juventus concrete interesse heeft en er zou ook belangstelling vanuit Engeland zijn. Het kamp-Rodriguez lijkt in te spelen op een zomers vertrek, maar ook een transfer in de winterstop lijkt tot de mogelijkheden te behoren.

Rodriguez is niet onomstreden bij Bayern en vindt volgens de Duitse ochtendkrant dat hij te weinig speeltijd krijgt van trainer Niko Kovac. Na de Champions League-wedstrijd tegen Ajax, waarin hij een half uur mocht invallen, verliet Rodriguez vlak na afloop van de wedstrijd woedend de kleedkamer. Volgens BILD had hij het toen al aan de stok gekregen met Kovac.