PSV haalt verhaal bij Tottenham: 'Pijnlijk dat een mooie avond is ontnomen'

PSV haalt verhaal bij Tottenham: 'Pijnlijk dat een mooie avond is ontnomen'

08-11-2018 08:27
90

PSV gaat bij Tottenham Hotspur aankloppen om navraag te doen over gebeurtenissen van dinsdagavond. Meerdere fans van de club werden tijdens de Champions League-clash op Wembley uit het stadion gezet. Sommigen mochten zelfs niet naar binnen. 

Onder meer misdaadjournalist John van den Heuvel deed na de wedstrijd zijn beklag. Hij moest Wembley verlaten omdat hij in een Spurs-vak had gejuicht bij de 0-1 van Luuk de Jong. "We begrijpen dat er regels zijn en die moeten nageleefd worden, waarbij we altijd voor de menselijke maat zijn", laat PSV-woordvoerder Thijs Slegers weten aan Eindhovens Dagblad. 

"Het is pijnlijk dat een aantal mensen een mooie voetbalavond is ontnomen. Ons advies is altijd om kaarten voor uitwedstrijden via ons te kopen. We gaan de klachten inventariseren en de zaak zeker met Tottenham bespreken."

Slegers wil daarbij een opmerking plaatsen. "Daarbij geldt wel dat de stadionorganisatie van Wembley eigen stewards in dienst heeft, naast Tottenham. Onze eerste indruk is dat een aantal stewards van Wembley een 'zero-tolerance' beleid heeft gevoerd. Die hebben waarschijnlijk wel hun regels nageleefd."

Lees ook: Tienjarige (!) PSV-fan Wembley uitgezet: 'Ging lomp, hij was erg onder de indruk'