'Barcelona praat met zaakwaarnemer en geeft afwezige Dembélé laatste kans'

'Barcelona praat met zaakwaarnemer en geeft afwezige Dembélé laatste kans'

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 19:49wo 14-11-2018 om 19:49

FC Barcelona heeft dinsdag een gesprek gevoerd met de zaakwaarnemer van Ousmane Dembélé. De 21-jarige aanvaller uit Frankrijk ligt onder vuur in Camp Nou vanwege zijn gedrag en houding.

De problemen rond Dembélé bereikten afgelopen week een dieptepunt. Omdat de aanvaller een training oversloeg en urenlang niet bereikbaar was, liet Barça-trainer Ernesto Valverde hem afgelopen weekend buiten de wedstrijdselectie. De Fransman kwam vervolgens te laat voor het competitieduel met Real Betis (3-4). Dinsdag is er een gesprek gevoerd.

Volgens de Spaanse pers heeft een delegatie van Barça, waaronder technisch directeur Eric Abidal, om de tafel gezeten met Moussa Sissoko, de agent van Dembélé. De uitkomst zou zijn dat de 21-jarige aanvaller nog een laatste kans krijgt. Dembélé was zelf niet aanwezig, omdat hij zich met Frankrijk voorbereidt op de Nations League-wedstrijd tegen Oranje.

Puyol
Barça-icoon Carles Puyol hoopt dat Dembélé zich verbetert. "Ousmane is nog jong. Het team moet hem helpen, want het is niet makkelijk om je aan te passen aan de filosofie van Barcelona. Maar hij is nu al een paar keer te laat gekomen en hij moet leren dat dat echt niet kan. Het is belangrijk dat hij bij zichzelf te rade gaat en eens goed gaat nadenken."

Poll

Gaat Dembélé het nog maken bij Barça?

(1775 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws