Paris Saint-Germain blijft ook zonder Neymar en Mbappé foutloos in Ligue 1

24-11-2018 18:54
7

Paris Saint-Germain is er ook zonder Neymar en Kylian Mbappé in geslaagd drie punten te pakken. Een vroege goal van Edinson Cavani was genoeg om de volle buit in Parijs te houden.

Binnen tien minuten zette Cavani de Parijzenaars op voorsprong. Met een fraaie aanname ontdeed hij zich van een Toulouse-verdediger en met een droge knal zette hij PSG op voorsprong: 1-0.

Die stand bleef de rest van de wedstrijd op het scorebord staan in een niet al te enerverende wedstrijd. Na rust nog wel een bijzonder moment: de Braziliaan Dani Alves viel in voor Thomas Meunier. Voor de verdediger betekende dat zijn eerste speelminuten in zes maanden tijd.

Door de overwinning blijft Paris Saint-Germain op een straatlengte voorsprong staan van de concurrentie. PSG heeft na veertien duels liefst 42 punten. Lille kan bij een overwinning naderen tot dertien punten.