'Juventus heeft smaak te pakken na Ronaldo-deal en wil Real Madrid-duo ophalen'

'Juventus heeft smaak te pakken na Ronaldo-deal en wil Real Madrid-duo ophalen'

30-11-2018 07:30 Laatste update: 08:44
23

Juventus is van plan om Real Madrid weer een gevoelige slag toe te dienen, melden het Spaanse Marca en het Italiaanse Tuttosport. De Oude Dame haalde afgelopen zomer Cristiano Ronaldo weg uit Madrid en zou nu overwegen om Marcelo én Isco over te nemen van De Koninklijke.

Dat Marcelo serieus denkt aan een vertrek uit de Spaanse hoofdstad, is een publiek geheim. De dertigjarige linksback geldt als één van de beste maatjes van Ronaldo en lijkt na elf jaar in Estadio Santiago Bernabeu toe aan een nieuwe uitdaging. Juventus wordt al langere tijd genoemd als de nieuwe bestemming voor de Braziliaan, die echter nog tot medio 2020 vastligt.

Wedden

Meer odds

Ook de toekomst van Isco lijkt buiten Madrid te liggen. De 26-jarige spelmaker clashte onlangs met de nieuwe trainer Santiago Solari en moest de Champions League-wedstrijd tegen AS Roma vanaf de tribune bekijken. De breuk tussen beiden lijkt niet meer te herstellen: Juventus wil profiteren, maar moet naar verluidt concurreren met het eveneens geïnteresseerde Manchester City.