'Solari zet Real Madrid-spelmaker op tribune na incident afgelopen weekend'

'Solari zet Real Madrid-spelmaker op tribune na incident afgelopen weekend'

28-11-2018 18:22
6

Isco is het onderwerp van gesprek in Spaanse media. De 26-jarige spelmaker is onder trainer Santiago Solari slechts wisselspeler en moest in het Champions League-duel met AS Roma zelfs op de tribune plaatsnemen.

In de radioshow El Partidazo van Cadena COPE wordt de reden van de verbanning toegelicht. "Hij werd naar de tribune verwezen, omdat hij een gebrek aan respect heeft getoond richting Solari", luidt de uitleg van journalist Manolo Lama. Wat er precies is gebeurd tussen de twee is niet duidelijk, maar het incident vond waarschijnlijk afgelopen weekend plaats.

Solari wilde Isco eigenlijk helemaal niet meenemen naar Italië, maar vanwege de controverse die dat zou oproepen stapte de aanvallende middenvelder toch op het vliegtuig. "Ze namen hem toch mee, omdat ze niet wilden dat het in de middelpunt van de belangstelling kwam te staan", stelt Lama.

Real Madrid won met 2-0 in het Stadio Olimpico en revancheerde zich daarmee enigszins voor de blamage bij Eibar zaterdag. Tijdens die 3-0 afstraffing kwam Isco pas in de 63e minuut in het veld.