'Feyenoord mist Bergwijn, Lozano, Tadic en Ziyech, PSV en Ajax meer kwaliteit'

'Feyenoord mist Bergwijn, Lozano, Tadic en Ziyech, PSV en Ajax meer kwaliteit'

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 13:58ma 03-12-2018 om 13:58

Feyenoord won weliswaar met 2-1 van PSV, maar Marcel Peeper ziet kwalitatief een groot verschil met de Eindhovense club. Ook Ajax is volgens de oud-international verder dan Feyenoord.

"Neem Steven Bergwijn, Hirving Lozano, Dusan Tadic en Hakim Ziyech als voorbeeld. Dat soort spelers mist Feyenoord. Die jongens zijn echt van een ander niveau", aldus Peeper in De Telegraaf. "Van Persie en Berghuis hebben dat ook een beetje, maar Ajax en PSV hebben simpelweg meer kwaliteit."

In De Kuip wist Feyenoord dat de compenseren met passie en strijdlust. Die gretigheid legden de Rotterdammers dit seizoen nog niet vaak aan de dag. Peeper: "Dat is eigenlijk best vreemd. Waarschijnlijk heeft het toch met een stukje motivatie te maken. Tegen PSV en Ajax kunnen heel veel clubs ineens meer dan honderd procent geven. Daarnaast was het voor Feyenoord natuurlijk ook aanhaken of definitief afhaken."

"Maar ik denk dat ze zich in Rotterdam nog wel eens achter de oren zullen krabben. Wanneer Feyenoord wekelijks met deze instelling zou spelen, was het gat naar Ajax en PSV lang niet zo groot geweest", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws