Marca: PSG heeft zich in laatste uren bij Ajax gemeld voor De Jong én De Ligt

Marca: PSG heeft zich in laatste uren bij Ajax gemeld voor De Jong én De Ligt

03-01-2019 15:36 Laatste update: 15:56
213

Paris Saint-Germain heeft donderdag een nieuwe poging gedaan om Frenkie de Jong over te nemen van Ajax. Althans, dat claimt Marca. Ook Matthijs de Ligt wordt genoemd. Het zou gaan om een bod waar 'de rest van Europa niet aan kan tippen'.

De Spaanse sportkrant meldt dat PSG nog altijd hoopt op de komst van De Ligt en De Jong. In de afgelopen uren zou er een nieuwe poging zijn gedaan bij Ajax, dat niet van plan is het talentvolle duo in de winterstop te laten gaan. Het is niet duidelijk wat PSG zou hebben geboden.

Wedden

Meer odds

Wel is het volgens Marca klip en klaar dat PSG bereid is een bedrag te betalen, waarmee FC Barcelona niet kan wedijveren. In december pakte De Telegraaf groot uit met het nieuws dat De Jong zo goed als zeker de overstap maakt naar Parijs. Hij zou 75 miljoen euro moeten kosten.

Dat bedrag zou donderdag ruim zijn overschreden door PSG, maar dat komt naar verluidt ook doordat De Ligt bij de deal is betrokken. PSG wil de negentienjarige Ajax-aanvoerder óók losweken uit Amsterdam. Door de hoge biedingen vanuit Frankrijk zou Manchester City al zijn afgehaakt.

De Telegraaf meldde eerder dat De Jong zijn zinnen heeft gezet op een move naar PSG. Hij lijkt binnenkort zijn keuze bekend te maken. De Ligt wordt de laatste dagen ook nadrukkelijk gelinkt aan Juventus, maar lijkt nog geen beslissing te hebben genomen over zijn toekomst.

Lees ook: Frenkie de Jong verzekert zich van speeltijd bij PSG: "Moeiteloos in de basis"