Ajax getipt over Neres-transfer: 'Ik zou niet twijfelen, het is een hoop geld'

Ajax getipt over Neres-transfer: 'Ik zou niet twijfelen, het is een hoop geld'

Gepubliceerd: zondag 6 januari 2019 om 09:36zo 06-01-2019 om 09:36

Laatste update: zondag 6 januari 2019 om 09:38zo 06-01-2019 om 09:38

Sjaak Swart vindt dat Ajax David Neres moet verkopen. De Amsterdammers zouden een aanbod van dertig miljoen van Guangzhou Evergrande hebben gekregen en Mister Ajax denkt dat dat een prima deal is.

Neres zou in China een riant salaris kunnen opstrijken en Ajax kan een miljoenenbedrag op de rekening bijschrijven. "Ik zou als ik Ajax was niet twijfelen", zegt Swart tegen De Telegraaf. "Marc (Overmars, red.) wil eruit halen wat erin zit, maar als je dertig miljoen kan krijgen vind ik dat een hoop geld. Je hebt toch andere spelers die op zijn positie kunnen spelen."

Bryan Roy hoopt echter dat Ajax Neres kan behouden. "Het is een leuke speler, ik hoop dat hij met Ajax kampioen wordt. Ik geniet van Ajax dit seizoen en ik zie Neres heel graag spelen, dus ik hoop dat hij blijft. Ik zou niet naar China gaan als ik hem was."

"We kunnen het niet voor hem bepalen, maar ze betalen natuurlijk wel heel veel", reageert ook Glenn Helder op de geruchten. "Het gaat erom wat hij belangrijk vindt. Ik denk dat hij zijn geld sowieso wel pakt, daarvoor hoeft hij niet naar China te gaan."

Lees ook: 'Chinezen bieden 30 miljoen op Neres: club en speler welwillend tegenover vertrek'

Poll

Vind jij dat Ajax Neres moet laten vertrekken?

(7675 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws