BD: FC Den Bosch-nieuws van Derksen 'lijkt een compleet onzinverhaal'

BD: FC Den Bosch-nieuws van Derksen 'lijkt een compleet onzinverhaal'

Gepubliceerd: zondag 6 januari 2019 om 10:15zo 06-01-2019 om 10:15

Laatste update: zondag 6 januari 2019 om 12:18zo 06-01-2019 om 12:18

FC Den Bosch lijkt deze winter dan toch geen Braziliaanse versterking naar de Vliert te halen. Johan Derksen liet vlak voor Kerstmis bij Veronica Inside weten dat de Brabanders met een Braziliaan van 1,7 miljoen bezig waren, maar volgens FC Den Bosch-watcher Jan Martens is dit niet aan de orde.

De journalist van het Brabants Dagblad heeft via Twitter gereageerd op vragen van supporters over de uitlatingen van Derksen. De mogelijke komst van een Braziliaan 'lijkt een compleet onzinverhaal', stelt Martens. Ook Zakaria Beglarishvili zag voorlopig niet naar De Vliert komen. Volgens berichten uit Oost-Europa was de Georgische spelmaker van Flora Talinn hard op weg om in Den Bosch herenigd te worden met oud-ploeggenoot Rauno Sappinen. Martens laat echter weten dat er momenteel geen beweging rondom Beglarishvili is.

De selectie van FC Den Bosch heeft tot dusver twee winterse mutaties ondergaan: clubeigenaar Kakhi Jordania heeft broer Levan opgepikt bij FC Eindhoven en de Spanjaard Iker Hernandez is naar Bolívar La Paz in Bolivia vertrokken. De winterkampioen van de Keuken Kampioen Divisie bereidt zich momenteel in Sevilla voor op de tweede seizoenshelft. Op zondag 13 januari wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Als de Bosschenaren winnen aan de Krommedijk, verzekeren ze zich van de tweede periode.

Poll

Gaat FC Den Bosch dit seizoen promoveren?

(5652 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws