Van der Sar komt met Ajax-reactie: 'Wij hebben natuurlijk ook een prijs'

Van der Sar komt met Ajax-reactie: 'Wij hebben natuurlijk ook een prijs'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 18:58wo 09-01-2019 om 18:58

Ajax heeft de intentie om de selectie bij elkaar te houden in de winterse transferperiode. Dat stelt Edwin van der Sar, algemeen directeur van de Amsterdamse club.

Ajax maakte indruk in de eerste seizoenshelft, wat de nodige belangstelling heeft losgemaakt. Binnen- en buitenlandse media buitelen al maanden over elkaar heen met transfergeruchten over Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong - en inmiddels kunnen David Neres en Maximilian Wöber erover meepraten. Het Chinese Guanghzou Evergrande bood dertig miljoen euro op Neres, terwijl Wöber volgens De Telegraaf voor zo'n veertien miljoen naar Sevilla kan.

"De belangstelling voor onze spelers is niet alleen van deze week", reageert Van der Sar in gesprek met de NOS vanuit Orlando. "De afgelopen maanden, zeker door de prestaties in de Champions League, komt dat naar voren. Gelukkig hebben we daar een kundig iemand voor achtergelaten in Amsterdam (Overmars, red.). Marc houdt zich er voornamelijk mee bezig. Door het tijdverschil is het af en toe een beetje lastig, maar we hebben goed contact met elkaar."

Van der Sar stelt dat Ajax 'zo goed mogelijk de winterse transferperiode probeert door te komen'. "Uiteindelijk hebben wij natuurlijk ook wel een prijs, maar we moeten kijken wat er gebeurt. De intentie is wel om het bij elkaar te houden."

Poll

Gaat het Ajax lukken om de selectie intact te houden?

(5197 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws