Robben over 'opvolger': Een van de beste jongere spelers van Europa

Robben over 'opvolger': "Een van de beste jongere spelers van Europa"

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 21:36vr 11-01-2019 om 21:36

Arjen Robben is positief over Callum Hudson-Odoi. Het Engelse talent staat in de belangstelling van Bayern München. Chelsea weigert vooralsnog mee te werken.

Volgens Engelse media moet Hudson-Odoi de opvolger worden van Robben, die na dit seizoen afscheid neemt van Bayern. "Hij is een van de beste jongere spelers van Europa", zegt Robben tegen beIN Sports. "Je bent beter af wanneer je je kansen krijgt en als je die krijgt, moet je hem grijpen."

Robben laat in het midden of Hudson-Odoi de transfer naar Bayern moet maken. "Voor jonge spelers is het altijd hetzelfde. Je moet eerst een grote stap nemen om iets te bereiken. Een professionele voetballer worden op het hoogste niveau, in het eerste team komen en je plaats kennen."

"Wat soms mist is dat je op niveau moet blijven. Ergens blijven is vaak lastiger dan voetballer worden. Je moet het iedere wedstrijd laten zien, wedstrijd na wedstrijd, seizoen na seizoen en niet tevreden zijn." Het advies van Robben is dus duidelijk. "Wees niet blij wanneer je iets kleins bereikt."

Lees ook: 'Bayern weigert terugkoopclausule: 39 miljoen-deal met Chelsea in een impasse'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws