MD: volledige Barça-top voor niets naar Amsterdam, gesprek met De Jong vruchteloos

MD: volledige Barça-top voor niets naar Amsterdam, gesprek met De Jong vruchteloos

Gepubliceerd: vrijdag 18 januari 2019 om 23:13vr 18-01-2019 om 23:13

De volledige FC Barcelona-top is donderdag naar Amsterdam afgereisd voor een gesprek met Frenkie de Jong en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun, meldt Mundo Deportivo. De vliegreis van voorzitter Josep Maria Bartomeu, technisch secretaris Eric Abidal, sportief directeuren Pep Segura en Ramón Planes lijkt echter vruchteloos te zijn geweest.

Volgens Mundo Deportivo probeerde de Catalaanse delegatie donderdag om De Jong, met een transfer naar Paris Saint-Germain op komst, tóch nog op andere gedachten te brengen. De Catalaanse sportkrant laat zich niet uit over de precieze inhoud van het gesprek, maar vermoedt dat de missie weinig succesvol is geweest. Toen Bartomeu, Abidal, Segura en Planes om 17.00 uur op Schiphol werden gespot, 'straalde er weinig vreugde af van hun gezichten'.

Datzelfde Mundo Deportivo schreef eerder deze week dat De Jong en Dursun een mondeling akkoord met FC Barcelona hadden gesloten, waar de twee zich echter niet aan hielden. De controleur uit Arkel zou een verhuizing naar Catalonië tóch niet zien zitten, vanwege het overschot aan spelers op zijn positie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws