Update: PSG komt met Neymar-update: superster tien weken uit de roulatie

Update: PSG komt met Neymar-update: superster tien weken uit de roulatie

30-01-2019 12:33 Laatste update: 12:33
51

Een sportieve catastrofe dreigt voor Paris Saint-Germain. Superster Neymar komt dit seizoen mogelijk niet meer in actie namens de grootmacht uit Parijs. 

Afgelopen week raakte Neymar (26) geblesseerd aan zijn rechtervoet tijdens het duel met Strasbourg. Geëmotioneerd verliet de Braziliaanse aanvaller het veld. L'Equipe meldt nu dat Neymar sowieso tot eind maart uit de roulatie is - en PSG vreest zelfs dat het de sterspeler dit seizoen helemaal niet meer kan inzetten.

Neymar mist door zijn voetblessure sowieso het tweeluik met Manchester United in de achtste finales van de Champions League. PSG heeft zelf nog niets naar buiten gebracht over de exacte ernst van de blessure. Vorig jaar was Neymar drie maanden uit de roulatie nadat hij een middenvoetsbeentje had gebroken in de voet waar hij nu opnieuw aan geblesseerd is geraakt. 

Maandag of dinsdag wordt volgens L'Equipe besloten of Neymar geopereerd moet worden. Als de aanvaller inderdaad onder het mes gaat, bestaat de kans dat hij dit seizoen helemaal niet meer inzetbaar is. 

Update 30/1 12.33: Via de officiële kanalen laat PSG woensdag weten dat Neymar inderdaad lang uit de roulatie is. Vanwege een blessure aan zijn middenvoetsbeentje is de Braziliaanse superster circa tien weken niet inzetbaar. Dat betekent dat Neymar sowieso het tweeluik met Manchester United in de Champions League mist.