'Model' terug in Tweede Divisie na shows in Milaan: Uiteindelijk drie maanden

'Model' terug in Tweede Divisie na shows in Milaan: "Uiteindelijk drie maanden"

Gepubliceerd: zaterdag 2 februari 2019 om 18:40za 02-02-2019 om 18:40

Laatste update: zaterdag 2 februari 2019 om 18:45za 02-02-2019 om 18:45

Donny Navajas Sanchez is weer terug op de Nederlandse velden. De 26-jarige middenvelder met Spaanse roots deed de voorbije maanden modellenwerk in Milaan en moest daardoor vertrekken bij BVV Barendrecht.

Navajas Sanchez speelde al sinds 2014 in Barendrecht, maar de huidige nummer zestien van de Tweede Divisie was niet blij met zijn tussentijdse vertrek. "Ik kreeg de kans om de modellenwereld in Milaan in te gaan en die heb ik met beide handen aangegrepen", laat hij weten aan Omroep West. "Ik zou voor een maand daarnaartoe gaan, maar dat is uiteindelijk drie maanden geworden. Dat werd bij Barendrecht niet echt gewaardeerd en toen is mijn contract ontbonden."

De Nederlander met Spaanse roots heeft echter alweer onderdak gevonden bij competitiegenoot SVV Scheveningen. Navajas Sanchez was zaterdagmiddag aandachtig toeschouwer op Sportpark Houtrust, waar de thuisploeg met 3-3 gelijkspeelde tegen HHC Hardenberg. "Ik ben de nieuwe speler hier", bevestigt hij. "Ik hoop dat ik hier mijn ding kan doen."

Lees ook: Van Tweede Divisie naar catwalk in Milaan: "Een kans die ik maar één keer krijg"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws