'Transfer Pavard nog niet officieel, clubs melden zich nog altijd bij Stuttgart'

'Transfer Pavard nog niet officieel, clubs melden zich nog altijd bij Stuttgart'

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 11:32wo 06-02-2019 om 11:32

Laatste update: woensdag 6 februari 2019 om 11:36wo 06-02-2019 om 11:36

Technisch directeur Hasan Salihamidzic verkondigde begin januari dat Benjamin Pavard komende zomer de overstap maakt van VfB Stuttgart naar Bayern München. Volgens VfB-directeur Michael Reschke is de transfer echter nog niet officieel rond en melden zich nog altijd clubs voor de Fransman. 

Technisch directeur Hasan Salihamidzic bevestigde begin dit jaar tijdens een persronde in Qatar de komst van de Franse wereldkampioen. Volgens Sport Bild is Bayern persoonlijk wel rond met Pavard, maar zijn de clubs er nog niet uit. Van een officiële transfer is dan ook geen sprake.

Salihamidzic belde op 8 januari met de mededeling dat Bayern de verdediger in de winter al over wilde nemen. Stuttgart zag dat echter niet zitten, waarop de technisch directeur van Der Rekordmeister liet weten dat Bayern dan de gelimiteerde transfersom van 35 miljoen euro zal betalen. Daarna maakt Salihamidzic de komst van de verdediger wereldkundig.

De twee Bundesliga-clubs zouden telefonisch dan wel de belangrijkste details hebben besproken, maar er is volgens Reschke nog niets officieel. "Omdat er nog geen overdrachtsovereenkomst is tussen VfB Stuttgart en FC Bayern, kunnen we de transfer van Benjamin Pavard voor komende zomer ook niet bevestigen", aldus Reschke.

Dat betekent dat andere clubs zich nog altijd bij Stuttgart kunnen melden als ze interesse hebben in de verdediger. En dat gebeurt volgens Bild ook, al is niet duidelijk om welke clubs het precies gaat.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws