'Transfer van topdoelwit Bayern bijna rond: recordbedrag en 9 miljoen per jaar'

'Transfer van topdoelwit Bayern bijna rond: recordbedrag en 9 miljoen per jaar'

27-02-2019 13:07 Laatste update: 13:45
23

Na BILD weet ook Marca het zeker: Lucas Hernández staat voor een megatransfer naar Bayern München. De Spaanse krant is zelfs op de hoogte van het salarisstrookje van de Franse verdediger bij zijn nieuwe club. Hernández gaat in de Bundesliga 9 miljoen euro per jaar opstrijken. 

Eind 2018 schreef Marca al dat Bayern vól voor de komst van de 23-jarige Hernández zou gaan. De onderhandelingen tussen Der Rekordmeister en Atlético raakten in december in een impasse, maar zijn recentelijk alsnog in een stroomversnelling geraakt. Nu is het wachten op witte rook. 

Wedden

Meer odds

In de verbintenis van Hernández in Madrid staat een afkoopsom van liefst 80 miljoen euro. Of Bayern daadwerkelijk dat bedrag betaalt om de international van Frankrijk in te lijven, is niet bekend. Hoe dan ook gaat Hernández sowieso de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis worden. Het record staat vooralsnog op naam van Corentin Tolisso, voor wie Bayern in de zomer van 2017 een slordige 42 miljoen aftikte. 

Vorige week schreef BILD nog dat Bayern zich voor komende seizoen wilde versterken met Hernández óf Ajax-aanvoerder Matthijs de Ligt. 

Lees ook: 'Bayern-deal van 80 miljoen bijna rond; meer spelers op weg naar recordkampioen'