'Mazraoui speelt zich met Champions League-duels in kijker Italiaanse topclubs'

'Mazraoui speelt zich met Champions League-duels in kijker Italiaanse topclubs'

08-03-2019 10:42 Laatste update: 10:43
64

Noussair Mazraoui staat in de belangstelling van Napoli en AS Roma. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De rechtsback van Ajax heeft zich met zijn Champions League-optredens in de kijker gespeeld.

Mazraoui trekt volgens La Gazzetta dello Sport de aandacht van 'steeds meer internationale scouts die werken voor de belangrijkste clubs van Europa'. Napoli is één van de clubs die hem volgen. De nummer twee van de Serie A wordt de laatste jaren regelmatig in verband gebracht met Ajacieden. Dat leverde tot dusverre twee transfers op: Arek Milik (2016) en Amin Younes (2018) verlieten Amsterdam voor Napels.

Wedden

Meer odds

Napoli heeft naar verluidt concurrentie van AS Roma. De Romeinse club stuurde dinsdag scouts naar Estadio Santiago Bernabéu om Mazraoui - en een groot aantal andere Ajacieden - aan het werk te zien in de Champions League-return tegen Real Madrid. Dat werd een historisch succes: Ajax versloeg de titelhouder met 1-4 en kwalificeerde zich daarmee voor de kwartfinale van het miljardenbal.

Mazraoui is sinds dit seizoen verzekerd van een basisplaats bij Ajax. De teller staat op 21 optredens in de Eredivisie. Hij ligt in Amsterdam vast tot medio 2021.