Aanvoerder en clubtopscorer Veldwijk op de bank: Het zegt helemaal niets

Aanvoerder en clubtopscorer Veldwijk op de bank: "Het zegt helemaal niets"

Gepubliceerd: zaterdag 16 maart 2019 om 07:37za 16-03-2019 om 07:37

Lars Veldwijk werd vrijdag op de bank gezet bij Sparta, dat in de Keuken Kampioen Divisie aantrad tegen Almere City. De spits is normaal gesproken basisspeler, maar 'haalt even zijn niveau niet', zei trainer Henk Fraser. 

Veldwijk is blij met de 1-3 overwinning van Sparta, maar baalt ergens toch. "Ik ben blij voor de jongens dat we hebben gewonnen en dat we zes wedstrijden ongeslagen zijn. Je wilt wel spelen, dat heeft iedere voetballer. Ik heb wel een dubbel gevoel", vertelt Veldwijk aan RTV Rijnmond.

Veldwijk is aanvoerder en clubtopscorer met zeventien doelpunten bij Sparta. "Zo zie je maar weer, het zegt helemaal niets. Dan kun je wel zeventien goals hebben gemaakt voor de winterstop, maar die tellen nu niet meer."

Veldwijk mag zich binnenkort melden bij de nationale ploeg van Zuid-Afrika, waar hij een uitnodiging voor kreeg. "Ja, die komt voor mij als geroepen. Ik ga daar negen dagen heen en ben heel trots en blij dat ik na anderhalf jaar weer bij de selectie zit. Ik denk dat het meer op basis is van wat ik voor de winterstop heb laten zien. Het is goed om negen dagen in een andere omgeving te zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws