Schreuder blij met overstap: 'Ajax dankbaar voor medewerking en het begrip'

Schreuder blij met overstap: 'Ajax dankbaar voor medewerking en het begrip'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 14:08di 19-03-2019 om 14:08

Alfred Schreuder kijkt uit naar het hoofdtrainerschap bij TSG Hoffenheim. De assistent-trainer van Ajax is zijn huidige werkgever dankbaar voor de medewerking aan de overgang.

"Ik kijk erg uit naar de taak die mij in Hoffenheim wacht en weet dat het een grote uitdaging wordt, maar daar ligt juist de charme", aldus Schreuder op de website van de club uit de Bundesliga. "Ik zit vol ambitie als hoofdtrainer hier verder te gaan, mijn eigen accenten te zetten en zo voort te borduren op de recente successen." Schreuder was eerder al werkzaam als assistent bij de club, voor hij naar Ajax vertrok. "Natuurlijk kan het een voordeel zijn dat ik de structuur van de club ken, net als alle betrokkenen."

"Ik bedank Ajax en vooral directeur spelersbeleid Marc Overmars voor de medewerking, het begrip en het vervullen van mijn vertrekwens", vervolgt Schreuder. "Mij werd een grote kans geboden en ik mag een jong, gemotiveerd en zeer getalenteerd elftal coachen."

Ajax maakte dinsdag bekend al een vervanger te hebben voor de vertrekkende Schreuder. Voormalig Ajax-middenvelder Christian Poulsen wordt vanaf volgend seizoen aan de technische staf toegevoegd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws