Update: 'Vijfjarig contract bij Bayern, deal van 80 miljoen is bijna rond'

Update: 'Vijfjarig contract bij Bayern, deal van 80 miljoen is bijna rond'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 13:50do 21-03-2019 om 13:50

Laatste update: donderdag 21 maart 2019 om 13:51do 21-03-2019 om 13:51

Het Franse Foot Mercato weet het zeker: de megatransfer van Lucas Hernandez naar Bayern München is in kannen en kruiken. Achter de schermen zou de overstap van de Atlético Madrid-verdediger helemaal zijn afgerond. 

Het wachten is volgens het medium nu op witte rook vanuit München en Madrid. Eerder dit jaar schreven diverse media al dat Hernandez voor een overstap naar Der Rekordmeister staat. Goed ingevoerde bronnen laten aan Foot Mercato weten dat de transfer blijkbaar al weken rond is. 

In het contract van Hernandez bij Atlético stond een vastgelegde afkoopsom van 80 miljoen euro. De helft van dat bedrag zou al zijn afgetikt door Bayern. De resterende 40 miljoen volgt in de zomer. De 23-jarige international van Frankrijk gaat voor vier of vijf jaar aan de slag bij de kampioen van de Bundesliga. 

Bayern-preses Uli Hoeness kondigde deze week aan dat de club in de zomer met geld gaat smijten. Naast Hernandez worden onder meer Ajax-captain Matthijs de Ligt en Nicolas Pépé (Lille) aan Bayern gelinkt. 

Update 13.50: Ook het Franse RMC Sport bevestigt dat de overstap van Hernandez naar München zo goed als rond is. Er ligt voor de international van Les Bleus een vijfjarig contract klaar in Zuid-Duitsland. De deal is echter nog niet beklonken, benadrukt RMC. Een aantal details moet in de komende weken nog worden besproken. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws