Unnerstall begrijpt Löw niet: 'Als je zo speelt bij je club verdien je het gewoon'

Unnerstall begrijpt Löw niet: 'Als je zo speelt bij je club verdien je het gewoon'

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 12:34za 23-03-2019 om 12:34

Lars Unnerstall vindt dat Marc-André Ter Stegen zondagavond het Duitse doel moet verdedigen in de Johan Cruijff Arena. Unnerstall stelt dat de vorm van de keeper van Barcelona veel beter is dan die van Manuel Neuer, die naar alle waarschijnlijkheid onder de lat zal staan tegen Oranje.

Unnerstall stond in het seizoen 2010/2011 net als Neuer onder contract bij Schalke 04, maar toch opteert hij voor een kans voor Ter Stegen. "Als je het mij vraagt, moet een bondscoach naar de vorm kijken die spelers tonen", legt de VVV-goalie uit in De Telegraaf. "André ter Stegen is de laatste tijd waanzinnig goed in vorm bij Barcelona."

"Die staat echt geweldig te keepen en heeft het laatste anderhalf jaar een geweldige ontwikkeling doorgemaakt", gaat Unnerstall verder. "Als je zo speelt bij je club, dan verdien je het om ook bij de nationale ploeg te spelen. Aan de andere kant heeft Neuer over een periode van vele jaren geweldige prestaties geleverd."

"Ik hoop dat Duitsland zich tegen Nederland gaat revancheren voor de deceptie in de Nations League. De Duitse internationals zullen bijzonder gemotiveerd zijn omdat ze de laatste ontmoeting hebben verloren. Het zou ook leuk zijn op de club. We zullen wel weer inzetten op de wedstrijd en de verliezer moet dan het avondeten betalen..."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws