'Pogba wil weg bij United: Juventus grootste obstakel voor Real Madrid'

'Pogba wil weg bij United: Juventus grootste obstakel voor Real Madrid'

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 09:27ma 25-03-2019 om 09:27

Real Madrid en Juventus willen proberen Paul Pogba los te weken bij Manchester United. De Franse middenvelder zou zelf graag weg willen uit Engeland. Doordat Mino Raiola de zaakwaarnemer van Pogba is, lijkt Juventus een voorsprong te hebben.

Dat meldt het Spaanse AS. Volgens het medium vormt Juventus het grote obstakel voor een eventuele overgang van Pogba naar Madrid. De Fransman flirtte vorige week openlijk met De Koninklijke. "Real Madrid is voor iedereen een droom, dat heb ik altijd al gezegd", zei hij.

Naast Real Madrid wil echter ook zijn oude club Juventus de middenvelder graag binnenhalen. De Oude Dame houdt de situatie nauwlettend in de gaten en heeft en lijkt een kleine voorsprong te hebben in de eventuele onderhandelingen. De club heeft naemlijk een goede relatie met Mino Raiola, zaakwaarnemer van Pogba. Dat geldt niet voor Real-voorzitter Florentino Pérez.

Pogba heeft op Old Trafford nog een contract tot de zomer van 2021. Eerder heeft Pogba al een contractverlenging afgewezen. Raiola zou al druk bezig zijn een nieuwe club voor de middenvelder te zoeken.

Lees ookMarca: Zidane gecharmeerd van Pogba, Manchester United én Real Madrid huiverig

Poll

Waar zie jij Pogba het liefst?

(1270 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws